• tuinen en
  erven
 • terreinen
   
 • parken en
  landgoederen
 • pleinen en
  straten
 • dorpen en
  steden
 • landschappen
   

Ontwerpbijdrage voor terreininrichting van nieuw vliegveld, gebouw: UN Studio, i.o.v. OR else (2012- )

×

Landschappelijke bijdrage aan Masterplan i.o.v. Stichting Arcus en i.s.m. FAME architecteuur en Stedenbouw (2011- )

×

terreininrichting voor een exotisch resort iov particulieren (2012-)

×

Openbare ruimte inrichting bij een kleinschalige woonenclave (20 woningen) i.o.v. Natuur en Wonen BV en i.s.m. WoltjerBerkhout Architecten (2013- )

×

Transformatie van naoorlogse nieuwbouwwijk i.o.v stadsdeel Nieuw-West en de Alliantie i.s.m. JAM* architecten (2010- )

×

Singel Oost, Malburgen Arnhem. Ontwerp voor een structuurdrager in een bestaande wijk. Opdrachtgever: Volkshuisvesting Arnhem , i.s.m. opZoom Architecten Arnhem en OR else (2012)

Singel Oost, Arnhem pdf download ×

Verschillende ruimtelijke scenario's voor een ca 5 ha groot dorpsrandgebied. In opdracht van de gemeente Bergambacht (2009).

×

Het grootste gebiedontwikkelingsproject van Nederland. In de Droogmakerij gelegen tussen Gouda, Zoetermeer en Rotterdam verschijnen de komende jaren duizenden woningen en 280 ha kassen. Werkzaam als stedebouwkundig/landschapsarchitectonisch beleidsadviseur voor de gemeente Zevenhuizen Moerkapelle en Moordrecht. Zuidplas (2007- ).

×

Landschappelijke verbeteringen voor een watersport recreatiegebied i.o.v. de gemeente Oss en i.s.m. Tim Oosterbos (2013-)

×

Een opvang- en natuurspeelterrein van 2,1 ha in de Ooijpolder i.o.v. BSO struin (zie ook www.struin.nl) (2013)

×

Studie naar mogelijkheden voor een Multifunctioneel Durfsportcentrum te Den Helder i.o.v Afvalzorg NV en MobileMe (2012 -)

×

Grafheuvels Hellendoorn. Onderzoek naar mogelijkheden voor nieuwe grafheuvels op de Sallandse Heuvelrug. In opdracht van Staatsbosbeheer regio Oost (2011 )

×