• tuinen en
  erven
 • terreinen
   
 • parken en
  landgoederen
 • pleinen en
  straten
 • dorpen en
  steden
 • landschappen
   

Ontwerp voor een tuin aan de Atlantische oceaan, in samenwerking met architectenbureau CHANGE.NL in opdracht van een particulier (2017)

×

Ontwerp voor een weelderige tuin, in samenwerking met ORelse in opdracht van een particulier (gerealiseerd in 2017)

Tuin Beek en Donk pdf download ×

Ontwerp voor een stadstuin te Amsterdam, in samenwerking met OR else in opdracht van een particulier (2017- ).

×

Binnentuin voor senioren. In opdracht van CERES projecten en in samenwerking met Vera Yanovshtchinsky Architecten en OR else (2007-2013)

De Palatijn te Zoetermeer pdf download ×

De Sedde Zeddam

De Sedde Zeddam pdf download ×

Schetsontwerp voor het schoolterrein, in opdracht van de gemeente Arnhem (2017).

×

Ontwerpbijdrage voor terreininrichting van nieuw vliegveld, gebouw: UN Studio, i.o.v. OR else (2012- )

×

Vijverhof Nijmegen. Landschappelijke bijdrage aan Masterplan i.o.v. Stichting Arcus en i.s.m. FAME architectuur en Stedenbouw (2011- 2018 (goedkeuring Masterplan))

×

terreininrichting voor een exotisch resort iov particulieren (2012-)

×

Onderzoek naar bebouwingsmogelijkheden en vergroting van een bestaand stadspark te Rotterdam. In opdracht van de gemeente Rotterdam (marktconsultatie) en in samenwerking met Esscapes en de Nederlandse Bouw Unie.

×

Ontwerp voor een nieuw landgoed tussen landgoederen van Roodbaard te Paterswolde. In samenwerking met Kim Kogelman en Adviesbureau Eelerwoude en in opdracht van een particulier (2017- , deels gerealiseerd).

×

Integrale visie voor alle buitenplaatsen en landgoederen in de gemeente Renkum. In samenwerking met Jeroen Bosch en Sjef Jansen en in opdracht van de gemeente Renkum (2017).

×

In opdracht van Familie van Boeckel, i.s.m. WoltjerBerkhout architecten (2009- )

×

Stedenbouwkundig plan en terreininrichting. In opdracht van Nederlandse Bouw Unie en in samenwerking met Esscapes en MIX architectuur (winnaar besloten prijsvraag 2016, realisatie fase 1: 2018)

×

Integrale ontwikkelingsvisie voor bijzonder jeugddorp. In samenwerking met adviesbureau Eelerwoude en in opdracht De Rudolpstichting (2015).

×

Ontwikkelscenario's voor een zwembad te Arnhem Malburgen. In opdracht van het Sportbedrijf Arnhem (2018).

×

Stedenbouwkundige gebiedsvisie inclusief Beeldkwaliteitsplan voor een prachtige locatie in Oegstgeest. In samenwerking met Rho adviseurs en in opdracht van de gemeente Oegstgeest (2018).

×

Transformatie van naoorlogse nieuwbouwwijk i.o.v stadsdeel Nieuw-West en de Alliantie i.s.m. JAM* architecten (2010- )

×

Singel Oost, Malburgen Arnhem. Ontwerp voor een structuurdrager in een bestaande wijk. Opdrachtgever: Volkshuisvesting Arnhem , i.s.m. opZoom Architecten Arnhem en OR else (2012)

Singel Oost, Arnhem pdf download ×

Ruimtelijk onderzoek naar beplanting op een kilometerslange dijk. In opdracht van Hoogheemraadschap Noorderkwartier en in samenwerking met Marlies van Diest Ontwerp (2017-).

×

Landschapsplan met volop recreatie voor een stortlocatie te Wijster. In opdracht van de Provincie Drenthe en Afvalzorg (2017).

×

Landschappelijke verbeteringen voor een watersport recreatiegebied i.o.v. de gemeente Oss en i.s.m. Tim Oosterbos (2013-)

×

Een opvang- en natuurspeelterrein van 2,1 ha in de Ooijpolder i.o.v. BSO struin (zie ook www.struin.nl) (2013)

×